artikel

FÖRSTAMAJ I SUNDSVALL 2018

Trots ett ihållande regn och iskalla vindar var det närmare 250 stycken som deltog i årets Vänstertåg. Christina Höj Larsen höll ett flammande tal som värmde både själ och hjärta. Hon visade med all tydlighet varför ett starkt Vänsterparti behövs. Flera andra talare visade också på nödvändigheten av en ny politik i Sverige. Klasskampen är viktigare än någonsin och i höstens val har vi möjlighet att ta steget mot en bättre framtid för alla. #vårtidnu

Efteråt samlades alla på Pipeline för att värma sig med fika, debatter och en massa musik.  Årets efterfest drog fler människor än någonsin och som vanligt var det Asylkommittén som arrangerade den delen av dagen. Förhoppningsvis innebär det att de fick in en rejäl slant till sin viktiga verksamhet.

Kopiera länk